Yleisön pyynnöstä ei-oma mutta erittäin hyväksi havaittu
resepti:

300 g tummaa suklaata
125 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
6 munaa

Sulata voi ja suklaa yhdessä. Vatkaa keltuaiset sokerin kanssa vaahdoksi, ja yhdistä suklaa-voiseokseen. Sekoita jauhot joukkoon.
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto varovasti taikinaan.
Paista n. 40 min. 185 asteessa.

Kakku kuuluu jäädä keskeltä hiukan raa’aksi, mutta saahan sen tietty ihan kypsäksikin asti paistaa. Ja uuneissa on eroja, mutta meidän uunilla tuolla ajalla ja tuolla lämmöllä tulee hyvä.
Kakku nousee hienosti vain valkuaisvaahdon voimalla.
Tuoksu on ihana!

Arvatkaas kuinka se on tosi ihanaa? Vielä aika lämpöisenä kylmän crème fraîchen kanssa.