J kysyi eilen naapurilta (asuntomme omistajan poika joka elelee useamman eri asunnon vuokratuloilla) voisimmeko mahdollisesti kuitenkin vielä jäädä asumaan tähän..ainakin kesään asti. Naapuri lupasi kysyä isältään, mutta arveli ettei mitään estettä ole.

Kysyimme mahdollisuudesta laittaa uusi lattia (osaan asuntoa).
Siihenkin tuli sellainen "alustavan positiivinen" vastaus.

Eilen illalla kurkistimme piruuttamme olohuoneen ja makuuhuoneen kokolattiamaton alle. Tunsin lukevani Kotivinkkiä tai Avotakkaa. Eikös niissäkin aina paljastu vanhan kokolattiamaton alta "alkuperäinen, upeassa kunnossa oleva puu-/parkettilattia"...Kuten nyt meillä.(Samoissa lehdissä muuten esitellään joka toisessa numerossa kylpyhuoneita, joiden vanha tassuamme "löytyi iltapäiväkävelyllä kadulta jostakin roskakasasta")

Parketti on pilattu kokolattiamattoa laitettaessa liimalla. Sen kyllä saa varmasti pois, ainakin ammattilainen. Jos asunto olisi omani niin tietäisin ihan tarkkaan mitä tehdä.

Äsken uudistin eteisen.
Johan Feng Shuikin vaatii erilaisen eteisen - minusta itsestäni puhumattakaan! Nyt ensimmäiseksi ei kaadu päälle vaatetangot, eivätkä kenkäpinot enää ulotu pilviin. Tilaa on paljon enemmän, ja eteinen näyttää siistiltä ja jotenkin "raikkaammalta". Muutama pikku juttu IKEA:sta siihen vielä tarvittaisiin...