Nyt muutaman aurinkoisen ja kuuman päivän jälkeen palataan takaisin siihen normaaliin hollantilaiseen ilmastoon. Vettä paiskaa vaakasuoraan kuin elokuvissa.

Ilon pilkahduksen päivälle tuo klo 10 kampaaja-aikani. Illalla taidan kytätä taas BBC:n tosi hauskan What Not to Wear. Tai tarkemmin ajateltuna ei se nyt niin TOSI hauska ole. Naurattaa kyllä välillä rankastikin kun ne toimittajat kiskovat "uhriensa" liian pieniä rintsikoita uuteen asentoon - ja sitten luovuttavat ja toteavat että rouvalla on kyllä muutamaa numeroa liian pienet kuteet. Ja sitten kouraan 3500 euron shekki ja tervemenoa vaateostoksille. Sellainen kelpaisi mullekin!

Tuosta "inspiroituneena" teen pikakatsauksen omiin kuteisiini. Ottamatta kantaa siihen mikä sopisi mulle ja mikä ei, esittelen tässä pari rakasta vaatetta;

- mustat loaferit, ostettu kun Olof oli 1 vee. Hinta oli silloin hiukan alle 600 frangia mutta maksoin sen sillä se oli alennettu...(silloinhan tienaa!)Kengät ovat edelleen liki uuden veroiset ja ne tuntuvat hyvältä jalassa. Eli edelleen käytössä.
Aina välillä Suomessa käydessäni vien Vesalle jotta se panee uudet korkolaput - ja Vesan hinnoilla "menee takuuseen".

- Anttilan alesta 10 eurolla ostettu musta takki....sellainen itsensäpaljastelijoiden malli..hankittu vuonna 2002 ja palvelee kesät talvet edelleen.

- Itse tekemäni villatakki. Malli kamala, väri mitäänsanomaton mutta jostakin syystä se osuu todella usein käteen kun pitää tempaista jotain lämmintä ja peittävää päälle.