Eilen alkoi taas Lauantaikoulu. Kadun syvästi että lupauduin opettamaan siellä vielä tänä vuonna. Mikään ei ole tympäisevämpää kuin opettaa vastentahtoisia teinejä.

Aurinkoinen kesä kuitenkin onneksi jatkuu!
Eilen mentiin rannalle klo 15.00, ja tultiin kotiin hiukan ennen seitsemää. Aallot olivat sen verran leppoisia että uiminenkin luonnistui hyvin. Pojilla oli taas "lainelaudat" mukana (ja tietysti kassillinen lapioita, ämpäreitä jne.). Aurinko ruskettaa vielä, muttei ole liian kuuma.

Uudet juoksutossut testasin myös. Ainakin ripeä kävely ja hölkkääminen maistuu niillä oikein makoisalta. Ensi viikolla jatkan lenkkejä (päivisin kun ei ole pimeää) tuolla dyyneillä.
Hyvä matka voisi olla sellainen, että kävelen nopeasti tästä meiltä tuohon polun alkuun (aikaa menee 5 min.), sitten vuorotellen hölkkään ja kävelen rantaan (aikaa menee nyt alussa ehkä 10 min.), sitten rannalla rauhassa käveleskelen ja sama takaisin dyynien kautta (mutta eri reittiä).

Näin kokonaisajaksi tulee hiukan yli puolituntia (riippuen tietty kauanko rannalla maleksin.) Ihan hyvä aloittelijalle.
Ei ole tarkoitus juosta matkaa vaan aikaa. Matkastahan mulla ei ole edes tietoa.

Tänään näyttäis siltä että rannalle voisi taas mennä - jos vaan saa raahattua perheen miehet sinne. Pojat varmaan helpostikin, mutta Jean...