Ollut pieni tauko kirjoittamisessa.
Perjantaina pyörin kaupungilla muutaman tunnin miettien mitä ostaa Cedricin ja Laurancen "uudelle vauvalle", Amandinelle.
Lopulta ostin Ralph Laurenin setin vauvoille. Siinä oli pieni hattu, potkupuku, parit sukat ja pieni signeerattu nalle. Taas tuollainen lahjus jota ei kuuna päivänä itselleen ostaisi - tai siis omalle vauvalleen - mutta lahjojen kanssa sopii kai hiukan "huikennella"...ja etenkin Cedricin maun hyvin tuntien lahja menikin ihan nappiin.

Eli lauantaiaamuna ajoimme Brysseliin. Olimme perillä sopivasti lounasaikaan, ja anoppi ja miehensäkin olivat jo siellä. Nostimme vauvan kunniaksi lasilliset vaaleanpunaista Amandine-shampanjaa (joo joo, sellaista on olemassa!) ja söimme pitkään punaviiniä naukkaillen. Kun päästiin jälkiruokaan oli kello jo neljän nurkilla. Sitten pieni kävely ulkona - ja taas pöytään, sillä me olimme sopineet lähtevämme kotiin "ajoissa" - mikä taas tietysti osoittautui mahdottomaksi. Olimme kotona hiukan ennen keskiyötä.

Vauva oli vauvan näköinen ja tykkäsi olla kaikkien sylissä.Anoppi oli entisellään, eli jakeli lahjoja kaikille ja painosti meitä "tekemään tyttövauvan". HUOKAUS.

Sunnuntaina kävin aamusta taas lenkillä.

Eilen maanantaina oli poikien pitkään odottama LEGO-WORLD -tapahtuma Zwollessa. Jäähalli oli tupaten täynnä kersoja ja niiden vanhempia. Olimme kuvitelleet ettei väkeä olisi paljon liikkeellä maanantaina, vaan johan pomppas! Vaikka Haagissa hollantilaislasten lomat ovat ohi, Zwollessa ja siellä nurkilla loma vasta alkoi (kuten meidänkin pojilla).

Eli kolmisen tuntia (enempää eivät vanhemamt kestäneet) meteliä, tunkemista, jonotusta jne. Ja lelukaupasta molemmilla kauheat Legopaketit mukaan. Ja Mc D:n kautta kotiin. Ja kotona tietysti Legoilla rakentamista. Olihan päivä.