Todella mielenkiintoisia nuo hakusanat millä blogiini on löydetty. Kyömynenä on viimeisin. Ja kyllähän moisesta taannoin taisin kirjoittaa. Liittyy aiheeseen kauhea finni, ellen väärin muista.

Tänä iltana on tiedossa syöskentelyä muiden Suomi-rouvien kanssa yhdessä meksikolaisessa ravintolassa. Ravintola on vanha tuttu, kaikki naiset sen sijaan ei. Mukava mennä ihmisten ilmoille.

Viikonlopulle ei ole mitään erityistä puuhaa. Uutta monitoimikonetta (vai onko se yleiskone????) pitäisi kokeilla. Kone on lähinnä miehen innostuksesta ostettu. Minä vielä mietin mitä sillä voisi tehdä. On sekin; hankitaan kone ja aletaan miettiä mitä sillä voisi tehdä! Eikö tarve pitäisi olla ensin???
Minä en tuollaisista koneista juuri piittaa...myönnän kyllä että jos huomaan ne hyviksi niin saataan hyvinkin liittyä käyttäjien joukkoon. Niin kävi mm. astianpesukoneen kanssa. Mulla oli jostakin syystä valtava vastustus sellaista kohtaan. Se oli minusta jotenkin liian "rouvamainen" vekotin. Kyllähän sitä nyt omat tiskinsä pitää jaksaa ja viitsiä tiskata, ajattelin.
Nooh, tässä asunnossa (mihin 3 vuotta sitten muutettiin)  sattui olemaan astianpesukone valmiina. Pakko myöntää että riemulla käyttelen!