Olen vaihteeksi kurkkuani myöten täynnä anoppia. Hän on jankannut kohta vuoden putkeen että meidän pitäisi "hankkia perhettä tasapainottava tyttövauva". Ensinnäkin mua veetuttaa tuo käsitys vauvan "hankkimisesta" noin vain, toiseksi se, että sukupuolen saisi ikäänkuin itse päättää. JA mitä halvatun tasapainottajaa me nelihenkinen perhe tarvitaan??? Epätasapainoon menisi ainakin talous - mielenterveydestä puhumattakaan.

Ei auta viittaukset siihen että lapsen "hankkiminen" täällä Hollannissa ei sattuneista syistä kiinnosta, että me emme todellakaan ole suunnitelleet käydä Ranskassa lääkärissä ja synnyttää siellä (kuten hän ehdotti)...eikä se johdu siitä että Ranskassa olisi huono raskaudenseuranta (sillä sitä se ei todellakaan ole, kahden lapsen synnytyskokemuksella sen voin sanoa)..vaan siitä, että idea on typerä!

Ei auta sekään että olen kohta nelikymppinen, molemmat poikamme syntyivät pieninä ja raskauksissa oli ongelmia...että minulla on ollut keskenmeno.. että meitä ei yksinkertaisesti ehkä HALUTA saada enää lapsia!

JA että asia ei kuulu kenellekään muulle kuin meille...herran jestas.

Pakko myöntää että ennen tuon jankkauksen alkua ajattelin että kolmas lapsi olisi voinut meille sopia. Vaan mitä enemmän joudun kuuntelemaan tuota vonkausta, vastaanottamaan anopin ostamia vauva-aiheisia kirjoja ja tavaroita, huomaamaan että hän suputtaa poikieni korviin propagandaa tyyliin "pitää pyytää isää ja äitiä tekemään sisko"....eihän siitä seuraa kuin vastareaktio että EI IKINÄ.

Tällä hetkellä en halua edes tavata koko naista, sillä en jaksa kuunnella tuosta aiheesta jankkaamista.Onneksi asumme kaukana ja puhelimen voi panna kiinni.