On se vaan kumma että vuosi vaihtuu ihan itsekseenkin ilman että heilun lasi kädessä, huudan muiden mukana ja paukuttelen raketteja. Jep, menin nukkumaan eilen klo 21.30 ja tänä aamuna olen siitä erityisen iloinen. Olisi ollut oivallinen tilaisuus juopotella liikaa ja valvoa aamuun asti (kun kerran "pitää" ja kun "kaikki muutkin") mutta on alkanut tympiä nämä tiettyihin päiviin sidotut "ilonpidot". Olen todella innoissani uuden vuoden alkamisesta ja pää on täynnä uusia ideoita. Yhä vähemmän kuitenkin jaksan innostua saman kaavan mukaan toistuvasta juhlinnasta.

Eli tämä aamu oli ihana aamu. Uusi vuosi alkanut, oma pääkoppa ja kroppa kunnossa.

Hulluja nämä hollantilaiset, muuten. Missään muualla en ole nähnyt ja kuullut niin paljon raketteja uuden vuoden yönä kuin täällä (nyt "jo" neljän vuoden kokemuksella voin sanoa). Paukuttelu alkaa lievänä jo 30.12, 31.12 aamuna jatkuu, koko päivän sellaista hajanaista pauketta. Sitten, sanotaan nyt alkaen klo 23 on tasaista sarjatulta ilman hetken hiljaisuutta aina tuonne noin 02 asti. Senkin jälkeen hajanaisia paukkuja ja paljon. Viimeisen kuulin itse 05.30. Ja kaikki siis yksityisten ihmisten omilla rahoillaan ostamia jytkyjä. Kiesus....

Nyt lähdemme katsomaan uuden vuoden uintia. Klo 12 ryntäävät kaikki halukkaat veteen...jokavuotinen traditio. Ilman lämpötila on plus 5, meriveden arvatenkin suunnilleen sama.

UUDEN VUODEN UINNISTA VOI LUKEA TÄÄLTÄ - tai ainakin katsoa kuvia!