Maurelita ja Tanssiva harmaa pantteri haastoivat minutkin omituisuusmeemiin. Kovin monet näyttävätkin vastaanneen blogeissaan tuohon. Ja kun oikein haastetaan niin onhan se vastattava!
Mutta mitä omituista minussa on tai mitä omituista teen??? Samaan tapaan kuin Maurelita arveli itsestään niin minustakin tuntuu että jos nyt paljastan jonkun "omituisen" asian niin se onkin sellainen "noinhan kaikki tekee" -juttu.

- kun näppäilen vaikka taskulaskimeen numeroita etusormella niin peukalo "kurkistaa" etusormen ja keskisormen välistä. Muistan että tälle on jo aikaa sitten monet nauraneet.

- inhoan sukkia kengissä..kaikenlaisia sukkia. Jos joudun pitämään jotakin sukkia niin ne ovat sitten yleensä mustat. Mutta vaikka jotkut kesäkengät sukkien kanssa (ohuidenkin) ...AAPUA! JA jotkut pitävät sukkia tennareissakin..plääh...(Lenkillä pidän sukkia hiertymien estämiseksi.) Onneksi Hollannissa saa kulkea melkein koko vuoden ilman sukkia silti palelematta. Vastapainoksi pidän kotona sisällä yleensä aina villasukkia - kesät talvet. Sanon aina että villasukat ovat hyvät koska ne eivät ole koskaan liian kuumat eivätkä liioin kylmät.

- en suostu ajamaan autoa kuin korkeintaan aseella uhattuna.
Minulla on kyllä ollut kortti jo noin 20 vuotta, mutta olen ajanut hyvin vähän. Olen kehittänyt siitä itselleni asian jota en osaa enkä halua tehdä. Niih.

- kävelen aina ihmisten oikealla puolella
"mielenterveydellisistä syistä johtuen". Tarkoitan että kun liikun kaksin jonkun kanssa niin hakeudun ilman muuta tuolle puolelle. En osaa sanoa miksi. Toisella puolella on paha olla ja kompuroin ja olen kömpelö. Yksi syy siihen voi olla se, että....

- kannan olkalaukkua vain oikealla olalla. Tunnen oloni todella vaikeaksi jos laukku pitäisi panna vasemmalle puolelle. Olen kyllä yrittänyt huvin vuoksi, mutta ei onnistu.


On minussa varmaan paljon muutakin omituista mutta olkoon nyt.