Ei uskoisi että jatkuva tuuli voikin ärsyttää niin paljon kuin se tekee. Täällä kun tuo tuuli on sellaista ihmeen pyöritystä ja puhureita. Tuntuu että samaan aikaan tuulee joka suunnasta.

Tanssiva harmaa pantteri kyseli kommenttilootassa miten voin. Ruikuttelin eilen nuhaa ja tulevaa tautia. Nyt olo on kuitenkin onneksi parempi. Ehkä pahin vältettiin. Harmittaa kun koko viikko menee kuntosalin osalta pipariksi. Mielelläni menisin, mutta puolikuntosena se on tyhmää, turhaa ja haittallista.

Pojilla on tänään vapaa koulusta kun opeilla on kokous. Kävimme hampurilaispaikassa jotain tehdäksemme. Siellä sain olla ylpeä omieni käytöksestä, sillä sinne sattui kaksi aivan järkyttävää kauhukakaraa. Ikää on mahdoton arvioida, sillä hollantilaislapset ovat yleensä niin jumalattoman kokouisia (joka suuntaan), että muutamalla vuodella voi mennä arviot pieleen...Sanoisi kuitenkin että olivat muutaman vuoden nuorempia kuin omani. Se ei kuitenkaan estänyt heitä tulemasta meidän pöytään ja kiskomaan toiselta pojaltani pipon päästä, toiselta takin auki (!). Omani olivat moisesta aivan äímänä, ja istuivat vaan. Sitten nuo riiviöt toivat typerät naamansa aivan poikieni nokkiin kiinni, ja toinen yritti sylkeä (!!!) poikani naalle. Silloin paloi omat hihani ja huusin suomeksi rumia ja kiikutin pojat pois omille äideilleen....jotka istuivat muutaman metrin päässä omiaan kaakattamassa. Selitin etten oikein perusta heidän touhuistaan, ja että son loppu ny.

Mammat katsoivat minua kuin jotain idioottia.
Vaikka eipä se haittaa. Samanlaisia katseita loin heidän suuntaansa.