Tänään on hyvä aamu. Eilinen oli niin kiva päivä, ettei ole ihmekään että vielä seuraavakin päivä ainakin alkaa hyvin!

Menin kuntosalille eilen klo 9.00. En ole ennen viikonloppuna käynytkään. Mietin mahtaako siellä olla ketään....mutta mitä vielä; jouduin jonottamaan moneen vehkeeseen, mitä yleensä ei koskaan tapahdu.

Sitten kävimme koko porukka poikien kanssa puistossa. Pojat pyöräilivät sinne, mikä tietysti aiheuttaa aina jonkun verran huutoa ja kahnausta, mutta muuten meni mukavasti.

Iltapäivällä tein Lindströmin pihvejä Mysi Lahtisen ohjeen mukaan. Olivat kyllä todella hyviä perunamuusin kanssa. Kiitos Mysi, vaikka minulla on aihetta epäillä ettet koskaan näe näitä kiitoksia!

Sitten aloitin yhtä työtä. En ehtinyt kuitenkaan kovin pitkälle, sillä juuri kun olisin printannut kirjoittamaani tekstiä loppui muste. Kiitos.

Illalla oli kokous. Vielä paljon tehtävää ennen kuin noin 60 suomalaisnaista taas kokoontuu viikonlopuksi yhteen 25.3-26.3.
Tapahtumaa on ollut taas mukava suunnitella ja tehdä, mutta kyllähän se oman aikanasa ja energiansa vie. Toivottavasti osallistujilla on hauskaa! Se on paras kiitos työstä.

Mutta nyt on siis mukava aamu. Aurinko paistaa, ja toivon sen paistavan koko päivän kuten eilenkin. Minulla on kirjoitushommia naisten päiviin liittyen ja kämppä on aika sekaisin. Jostain pitää aloittaa, joten ensin aamiainen.