Suomalaisen naisen päivien myötä tuli kevät kelienkin puolesta - vihdoin. Kevät on antanut merkkejä itsestään jo hiukan, mutta kyllä se myöhässä on kuitenkin. Tänä viikonloppuna sitten tuulet muuttuivat lämpimiksi (vaikka kovia ovatkin..), ja ilma on täysin erilainen. Ei enää raaka ja agressiivinen ja lempeä ja leuto.

Päivät menivät mukavasti. Onnistuin itsekin nauttimaan asioista vaikka olin järjestävällä puolella. Osallistujien ilo ja nauru tarttui, ja asiat sujuivat (melkein kaikki...) aivan nappiin. Viikonlopun yksi mielenkiintoisimmista asioita oli feng shui -luennoitsija. Hän on opiskellut asiaa yli kymmenen vuoden ajan Englannissa ja Kaukoidässä, ja on kirjoittanut pari kirjaa jne.
"Uskoipa" sitä feng shuihin tai ei, niin paljon siinä on sellaista asiaa, jonka tajuaa vaistollaankin - jos sitä muistaa/ehtii/uskaltaa kuunnella.

Eilisen käytin siis siivoamisessa ja järjestämisessä, heh heh...Oli tarve tehdä mm. itselleni se työtila, missä voin jatkaa noiden kuvien tekemistä. Nyt sellainen on, eikä sen saamiseksi joutunut kuin tekemään kaksi keikkaa kellariin, kääntämään yhden pöydän, kantamaan tarvikkeet olohuoneen ruokapöydältä uudelle työpöydälle ja that’s it! Mikä oli pidätellyt tähän asti??? Saamattomuus, laiskuus...
TArvitsin vain pienen potkun persiille (=mainitsemani luento) ja voimat löytyivät heti asian toteuttamiseen. Myös olohuone koki lievän uudistuksen, josta on kuitenkin suuri ilo.

Tänään on sitten loistava hetki mennä taas kuntosalille. Koti on kunnossa, nyt oma kroppa ja polla tyhjäksi viimeisistäkin työasioista (liittyen siis viikonlopun järjestelyihin).

Mutta tuo keli ulkona...miten nautin kun ei tarvitse olla hartiat korvissa ja kun auringon tuntee oikein selvästi! Narsissit aukeavat oikein räjähtämällä missä niitä kasvaakin. Ja Hollannissa kun ollaan, niin niitä kasvaa aika monessa paikassa...