Nyt todellinen kesä on saavuttanut Hollanninkin...vai mitä sanotte noin 25 asteen (vähintään!) lämmöstä ja ihanasta auringonpaisteesta?! Eilen kävin poikien kanssa ostamassa heille uudet uimahousut, aurinkolasit ja hatut. Lippikset eivät kelpaa, ja kieltämättä sellaiset biitsiräyskät näyttivätkin paremmilta poikien pollassa.

Rannalle emme uskaltautuneet ennen kuin klo 15...ja sekin oli liian aikaisin. Tuulta ei juurikaan ollut joten hiekka on todella kuuma ja ilma seisoo tunkkaisena. Jopa "meidän ranta" oli aivan nuijalla lyöty. Vesi oli korkealla, joten rantatilaa oli vielä vähemmän kuin laskuveden aikaan. Mies oli marttyyrina farkut jalassa ja pitkähihainen paita päällä ("mun uikkarit on niin kauheet, vali vali, ei oo ollut aikaa ostaa uusia, vali vali") ja minä olin poikien kanssa meressä melskaamassa kaksi tuntia. Loppuillan kuuntelin miehen niiskutusta kun ilmassa on joku uusi allergiaa aiheuttava aines, kuulemma. Räkä lentää ja mies on äreä.

Tänään käyn aluksi kuntosalilla ja sitten mietin mitä kivaa voi tehdä ennen rannallamenoa arviolta klo 16. Aikaisemmin ei huvita. Aurinko lämmittää ja ruskettaa hienosti kyllä vielä iltapäivälläkin!