Tämä maa on kuin oranssi meri tätä nykyä. Kaupat ovat täynnä oransseja elintarvikkeita (muutakin kuin porkkanaa...hollantilaiset ovat kekseliäitä!), myyjillä on oranssit "hassut" peruukit, kotien ikkunat ja edustat on koristeltu oranssein viirein, ihmiset käyttävät normaaliakin enemmän oransseja vaatteita...

Olut on tarjouksessa joka puodissa, samoin sipsit, oranssit munkkirinkilät  ja muu tarpeisto. Hollanti pelaa ensimmäisen pelinsä jalkapallokisoissa tänään. Ja toivon mukaan häviää. Ei sitä muuten ulkomaalainen kestä.

Tulin juuri kuntosalilta. Jo mennessäni klo 9 ihmiset alkoivat parkkeerata autojaan tähän meidän kulmille outoihin paikkoihin. Nyt tullessani autoja oli sellaisissakin paikoissa mihin en tiennyt auton edes mahtuvan. Kaikkien pitää nyt kiiruhtaa oransseissa uikkareissaan uimarannalle jotta sitten ehtii kotiin ennen kuin kello lyö 14.35, pitää aukaista olutpullo ja tv kun matsi alkaa.

Ja jos kävisi niin hullusti että hollantilaiset voittaisivat pelin niin - vaikkei tämä ole vielä ollenkaan tärkeä matsi - sitten ne tietysti kiiruhtavat takaisin sinne rannalle heiluttelemaan voitonviirejä ja naukkailemaan lisää olutta.

Kaikesta huolimatta aamuinen suunnitelmamme pitää. Rannalle on päästävä, ilma on UPEA!


Klo 15.18
Hollanti tekee ensimmäisen maalinsa. Kuullostaa siltä että naapurissa on eläintarha.


Klo 19.08
Tulimme tunti sitten rannalta. Siellä ollessamme paljastui että Hollanti oli voittanut matsin. Sen huomasi siitä että rannan lähellä olevista taloista ammuttiin raketteja, ja autojen torvet alkoivat soida joka paikassa. Nämä ihmiset sekoavat (vielä enemmän) jos Hollanti oikeasti pärjää kisoissa.

Rantaelämä oli muuten oikein maukasta. Ainoastaan vedessä runsain määrin kuolleena kelluneet meduusat ällöttivät.

Vielä viimeinen EDIT klo 20.33. Tajusin juuri miksi Hollanti voitti matsin. Sehän pelasi sellaista maata vastaan, jota ei enää ole edes olemassa!