Eilinen oli oikeastaan aika kiva päivä. Ei aina voi sanoa niin poikien vapaapäivästä. Ennen kuin kukaan alkoi vinkua mihinkään menemistä ehdotinkin itse että menemme Sea Life -akvaarioon.
Siellä oli mm. tuon näköistä:
103728.jpg

103731.jpg

103732.jpg

103735.jpg

Sea Life ei ole mikään erityisen järisyttävän upea paikka. Esimerkiksi Rotterdamin eläintarhan akvaario-osasto on paljon upeampi ja varmaan suurempikin. Mutta pojat tykkäävät ihailla meren eläviä ja kyllähän ne kauniita ovatkin. Upeita värejä ja rauhallinen tunnelma - tai OLISI, jos paikka ei olisi täynnä koululuokkia kuten eilen...

Ja niistä koululaisista voi kirjoittaa enemmänkin. Hyvä sylvi sentään että oli taas punkeroita lapsia ja nuoria. Varsinkin tytöissä  oli yli puolet luokasta takuulla jotakin kokoa 33 farkkutuumissa ja vyötärön ympärys (tai siis se kohta jonka pitäisi olla hiukan kapeampi kuin lantio...) varmaan paukkui yli sadan sentin joka toisella. Vetelä ryhti ja laahustavat jalat siihen lisäksi. Miksi ihmeessä? Kyseessä on kuitenkin hiukan yli kymmenen vuotiaat lapset! Eivätkö ne liiku ollenkaan? (Eivät!) Syövätkö ne pelkkää rasvaa ja sokeria? (Syövät!) Ja ei, heillä ei ole mitään aineenvaihdunnan häiriöitä eikä ole kysymys geeneistä tai vakavasta sairaudesta joka lihottaa. Ihan takuulla tuon näköiseksi pääsee vain syömällä enemmän kuin käyttää. Se on aivan matematiikkaa.

PS.
VIOLET:issa on uusia töitä!