Lieneekö minua kaivattu, mutta yhtä kaikki täällä ollaan taas.

Kaksi viikkoa autolla Ranskassa, pari päivää kotona ja kaksi ja puoli viikkoa Suomessa. Nyt toista päivää kotona, toista päivää katsellen vesisateen putoamista. On niin pimeää että lamppuja pitää polttaa aamusta iltaan.

Kirjoitan ehkä jotakin lomastammekin, mutta nyt lähinnä totuttelen uudelleen omaan kotiini. Tavallaan on kiva olla kotona, toisaalta voisin mieluummin olla ihan missä muualla hyvänsä.

Vie varmasti taas aikansa ennen kuin osaan tarttua mihinkään. Siihen hyvänä alkuna tosin toimi eilinen kokopäiväinen siivoaminen. Mies oli tehnyt suuren homman täällä kotona, eli kokolattimatto oli puhdistettu joka huoneessa. Enää tämä ei näytä ollenkaan lapsiperheen asunnolta! Paljon muutakin hän oli puuhannut, mutta paljon oli jäänyt tekemättäkin..lähinnä juuri  sellaista näpertelyä mikä minulle taas sopii.

Eilen illalla katsoimme miehelleni tuliaisiksi tuomani filmin
I Hired a Contract Killer. Se on Aki Kaurismäen yhdeksänkymmentäluvun alun elokuva, joka on aina pitänyt ostaa kotiinkin. Ilokseni mieskin nauroi sille, ja vieläpä "oikeissa paikoissa". Eihän se toki mikään komedia ole - kaukana siitä - lähinnä tragikoominen. Ajattele nyt itse tilannetta että palkkaat palkkamurhaajan tappamaan itsesi, tulet katumapäälle muttet sitten löydäkään enää tappajaa jotta voisit perua kaupat!

Ostin Suomesta muutaman kirjankin mukaan. Siitä tuli mieleen että Maurelitakin oli haastanut kommenttiloodassa minut vastaamaan kirjallisuuskyselyyn. Aihe on oikein kiinnostava ja haluankin vastata...katsotaan nyt olisko huominen hyvä päivä sille.