...eli back to school, koulu alkaa!
ecole_22.jpg
(Kuvan tyypeillä ei ole mitään tekemistä meidän tyyppien kanssa)

Mies kantoi autoon kauheat kassit vihkoja, liimaa, kansioita, kyniä, kirjoitustauluja, musteenimijäpapereita, jumppatossuja, maaleja, pensseleitä, tusseja, liituja....jne. jne....ja pojat eivät melkein malttaneet odottaa klo 8.00, kun auto starttasi kohti koulua.

Kukahan tulee mun luokalla? Millainen ope tulee? Löytääkö uudesta luokasta
helposti vessaan?

Ja tiedättekö mitä:
AURINKO PAISTAA JA LÄMPÖTILA ON NOUSSUT. Mutta selvähän se. Loma loppui ja vuosisadan kylmin ja kostein elokuu päättyi.
Kaivan sandaalit esiin.

Päivitystä koulupäivän jälkeen:
Ensimmäinen päivä oli vain ihan lyhyt. Isomman pojan opettajalla on kuulemma samanlainen tukka kuin minulla (voi naisparka) ja hän on kuulemma "nuori". Pitääpä kysyä mieheltä onko se totta. Itse en ole häntä vielä nähnyt. Suuri ihastus Theresa on edelleen samalla luokalla....

Pienemmällä pojalla on kestämistä sillä suuri suosikkinsa Eric ei ole enää samalla luokalla. Sen sijaan kävi tuuri kun pääsi ryhmään nimeltä "violet", mikä on sama kuin sukunimemme toinen osa;-)
(niin, ja äidin "taideblogin" nimi). Pojan luokka on vanhan talon ERITTÄIN kapean käytävän päässä, AIVAN  viimeisenä...ääh, puuh, kauheeta tunkemista tiedossa siis sinne ja lapsen kanssa takaisin.

Koulun pihalla jatkuu samanlainen alhaalta-ylös-ja taas alas -vilkuilu...äidit sitä siis kovasti näyttävät harrastavan. Isiä näkyy lapsia hakemassa ihan yhtä vähän kuin aikaisempinakin vuosina.