Täällä on ihan uskomaton ilma. Eilenkin neljän, viiden aikoihin oli liki 30 astetta lämmintä. Ilmankosteutta en osaa edes arvailla, mutta kosteaa on, totta vie. Hauska seurata miten ihmiset pukeutuvat. Jotkut ovat rantasandaalit jalassa, yläosana suunnilleen bikinit. Joku hameenriepu tai sortsit päällä. Sitten on niitä, jotka ovat ilmeisesti katsoneet vain kalenteria. Heillä voi olla villakankainen takki, jota pitäisin talvella. Pitkät housut tai paksut sukkahousut, saappaat ja ehkäpä vielä joku raasa kaulan ympärillä.

Mutta ei se mitään. Jokainen toki pukeutuu siihen mikä parhaalle tuntuu. Minusta ei tunnu parhaalle oikein mikään. Odotan vesisateita ja tämän hienvalutuksen loppumista. Toisaalta...sadetta ehtii vielä katsella paljonkin - se on varma! - ja nyt viikonloppuna ehkä kannattaisi sittenkin vielä kerran käydä meressä uimassa.

Ja muita aiheita:
eilen mentiin kouluun hakemaan pienempää poikaa, tätä "huonoluonteista". Opettaja olikin kuin aurinkoa, eikä kuulemma nyt olekaan "mitään syytä jutella".
????
Minusta on.

Ensi maanantaina on vanhempain ilta joka tapauksessa tuossa luokassa.

Ja sitten...
Olen aivan hullaantunut nyt korujen ja helmien maailmaan! Metallilankojen vääntämisestä olen jo nähnyt unta, ja se jos mikä on varma merkki siitä että nyt ollaan alueella mistä ei ole paluuta. Taisi tulla yksi harrastus lisää.

Vielä haluan kertoa että maailmassa on paljon ihania ihmisiä - jos joku on sattunut sen unohtamaan. Eilen sain Suomesta paketin naiselta johon olen tutustunut näiden blogien välityksellä. Siellä oli kaikkea ihanaa...Sitten toinen blogituttavuus otti yhteyttä ja kertoi pistäneensä mulle pienen paketin tulemaan. Iloa arkeen, sanon minä!

Minusta on upeaa ajatella että joku nykypäivänä viitsii ja välittää ja jaksaa.