Terveisiä kuntosalilta! Sovin sinne treffit toisen suomalaisen naisen kanssa. Sovin hänen kanssaan, että käymme jatkossa ainakin kaksi, ehkä kolmekin kertaa viikossa. Käytämme toisiamme röyhkeästi (mutta tietoisesti ja tarkoituksella) "salillepakottajina". Totesimme molemmat, että tänäänkään ei olisi tullut mentyä ilman toiselle annettua sopimusta.

Sinänsä kummallista, kun ottaa huomioon miten hyvä mieli liikunnasta tulee, ja miten kiva paikka tuo kuntosali on.
Omalla kohdallani ainakin liikkellepääsyongelmat näin syksyllä liittyvät siihen, että aamut alkavat olla pimeitä, koleita ja
sateisia. Sitä paitsi minun elämässäni on tällä hetkellä paljon kaikkea oikein mielenkiintoista puuhaa...Haluaisin duunailla kaikkea täällä kotona ihan rauhassa.

MUTTA..salilla käydään vaikka väkisin. Kadut ovat täynnään pelottavan näköisiä esimerkkejä siitä, mitä tapahtuu jos ei yhtään liiku. Sitä paitsi eilen soitti sydänyhdistyksen mies, ja kyseli rahaa keräykseen. Hollannissa kun kuulemma yhdella kolmesta on sydänvaivoja. Rahaa en antanut, mutta kiittelin mielessäni sillä soittaja muistutti kuntoilun tuostakin puolesta. Liikunta on sydämellistä puuhaa!