Toissapäivänä mainitsemani kirja....se on tavattoman mielenkiintoinen ja mukaansatempaava. Eilen oli todella lämmin päivä ja ajattelin lähteä poikien koululle jo paljon aikaisemmin. Otin kirjan mukaan, luin sitä bussissa, kadulla kävellessäni...välillä huomasin askelten hidastuneen, kulkuni lähes pysähtyneen. Kerran soivat auton torvet ja kovaa. Silloin päätin jatkaa lukemista vasta turvallisesti koulun edessä istuen.

Mutta hyvänen aika; lisää tuollaisia kirjoja joita ei voi olla lukematta!

Tänään ei tarvitse lukea taivasalla. Vettä vihmoo ja kiirettä pitää. Illalla alkaa opetushommat taas suomalaislasten parissa. Sitä ennen pitää metsästää kaupungilta muutamaa puuttuvaa kansiota ja sen sellaista.

Ai juu, se uusi kauppa joka avattiin tuohon lähelle...Kävin eilen tutustumiskäynnillä enkä ole mitenkään kovin vaikuttunut. Se on (kuten edeltäjänsäkin) kahdessa tasossa. Nyt tavarat ovat jos mahdollista entistäkin epäloogisemmin esillä. Siellä pyöri monia samaan tyyliin kuin minä: "jos nämä tavarat ovat tässä niin minkä ihmeen takia NUO sitten kuitenkin ovat yläkerrassa?" jne. Ehkä siihen vielä tottuu, jos nyt ylipäätään haluaa.