Kaikilla matkoilla näkee yleensä aina jotakin mielenkiintoista ja uutta, erilaista. Onneksi usein myös koulustaroudausmatkoilla.
Minun on pitkään pitänyt kirjoittaa muutamasta mielenkiintoisesta tyypistä.

Tässä ensin "NOITA" ja sen äiti (?):
Tämän parin näin ensimmmäisen kerran varmaankin sinä syksynä, kun isompi poikani aloitti täällä koulun. Se oli siis 2003. Siitä alkaen näen nuo kaksi naista vähintään kerran viikossa, mutta yleensä useamminkin.

Nuorempi on arviolta 20-25-vuotias. Hän on erittäin laiha ja todella pitkä. Hänellä ei ole koskaan muita kuin mustia tai harmaita vaatteita. Tukka on värjätty viininpunaiseksi, ja se ulottuu pitkälle alaselkään asti. Kasvojen iho on hyvin vaalea, ja hänellä on aina erittäin punaista huulipunaa. Oikein kaunis nainen, upea ryhti ja kävelee tyylikkäästi.

Hän kulkee siis usein toisen naisen kanssa joka on arviolta 25-30 vuotta häntä vanhempi. Uskoisin että kyseessä on äiti, sillä yhdennäköisyyttä on sen verran. Äidillä on myös hyvin pitkä mutta vaalea tukka. Molemmilla on vihreät silmät, sama suora ryhti ja omituinen, hiukan hidastettu kävelytyyli. He kulkevat rinnakkain, taluttavat usein pyöriä. Koskaan en ole nähnyt heidän ajavan niillä. Uskonkin että pyörät ovat vain ostosten kuljettamiseen.

Näin tämän parin usien samassa ruokakaupassa missä käyn itsekin. Uteliaisuuteni on herännyt, koska he ovat todellakin niin poikkeava näky. Kaikki mitä he tekevät on hyvin hillittyä ja hallittua ja hidastettua. En voisi kuvitellakaan että jompi kumpi vaikka hikoilisi. Ostoskärryssä heillä on yleensä vain tavaroita tyyliin pullotettua lähdevettä, biovihanneksia ja -kasviksia, hedelmiä.

Molemmilla on aina jännän näköisiä koruja. Kuin jotain taikakaluja. Haluan uskoa että he ovat noitia, vaikka kaikki sanovatkin ettei sellaisia ole muka olemassa.