Tänä aamuna on aivan kauhean nuutunut olo. Yritin eilen illalla katsoa miehen kanssa yhtä elokuvaa, mutta nukahdin sohvalle. Sitä ennen olin tunkenut itseni täyteen suklaakakkua. Siitä ei tällä kerralla tullut edes aivan onnistunutta. Mies "pakotti" laittamaan 400 g suklaata 300 g sijasta (noille ranskiksille ei riitä mikään kun on kyse makeasta  - etenkin tuon herkkupersiin kohdalla tämä pätee!) ja kakku ei noussut oikein hyvin koska lisäsin vain suklaan määrää, enkä muuttanut mitään muuta. Mutta ok, maku oli hyvä.

Kudoin eilen kaulaliinaa ostamastani halvasta ja rumasta langasta. Pitäisi etsiä kunnon langat. Tämä tekele on vain sellaista "jotakin puuhaa käsille" -hommelia.

Kokeilin ensimmäisen kerran eilen myös crackle-menetelmää, millä saadaan (kuvan) pinta näyttämään halkeilleelta ja vanhalta. Olen kuullut että se olisi suomeksi krankleeraus (?).
Raportoin violet:issa kunhan on jotain näytettävää tuosta.

Aamupäivällä oltiin tuossa lähellä yhdessä metsässä. Pojilla oli pyörät ja minä juoksin kuin hullu niiden perässä. Jokainen alamäki piti ottaa moneen kertaan...Alamäet ovat harvinaista herkkua Hollannissa;-)...kuten toisaalta ylämäetkin.

Tein eilen ruuaksi Jamie Oliverin kirjasta nappaamaani herkkurisottoa. Se on risotto bianco ja siinä on keskellä pestosilmä. Todella herkullista! Lasten mielestä siihen ei voi koskea. Siis meidän lasten mielestä.

Heittelin eilen myös palloa "Emma-koiralle", joka toi sen kiltisti aina takaisin uudelleen heitettäväksi. Pienempi poikani eläytyi koiran osaan hienosti!  Läähättikin asiaan kuuluvasti, ja kuola valui suusta myös. Hyyyyvä koira, tapu tapu!

Alan ymmärtää miksi minun oloni on tänä aamuna nuutunut. PAinoin koko eilispäivän kuin viitamaan susi, tein koko ajan jotakin, join punkkua, söin herkkuja, menin nukkumaan (sohvalta) joskus puolen yön jälkeen - ja nukuin huonosti koska "Emma-koira" tuli sänkyyn yöllä. Huoneessa oli noita-akka, kuulemma.