"To the bar!" - eli tangolle.
Ilmoittauduin aikuisbaletin ryhmään kesken kurssin. Menen eka kerran marraskuun 17. päivä. Toivottavasti saan mitä toivon eli kuulla kaunista musiikkia, venyttää kroppaani, harjoittaa tasapainoa ja nauttia liikkumisesta. Baletti jos mikä voi antaa tunteen kehonsa hallinnasta.

barre.JPG
Ihana ajatus sekin, että tuolla saa rauhassa olla "ex-tanssija" ja itsensä ikäinen. Joukossa on kuulemma mukana joskus hyvinkin vanhoja naisia. Kukaan ei odota liikoja, mutta helpolla ei päästetä, kertoi opettaja. Juuri sitä toivonkin.

Tänä aamuna pienempi poika lähti noidaksi pukeutuneena kouluun. Viimeinen päivä ennen puolentoista viikon syyslomaa ja Halloween-juhla. Minun pitäisi sen sijaan lähteä kuntoilijaksi pukeutuneena kohti kuntosalia. Vesisateen takia ei innosta, mutta pakotan itseni, koska tiedän että se kannattaa.

Torstai-iltana lähdetään kohti Calais'ta neljäksi päiväksi.
Meillä on myös visiitti Printemps-tavarataloon (lähin on Lillessä...) sillä häälahjalistalla on edelleen käytettävissä pari sataa euroa. Ja häät olivat toissakesänä;-)...Sitten on kirpparikäynti tiedossa, pojan synttärijuhlat 30.10 ja ylipäätään mukavaa yhdessäoloa miehen siskon perheen kanssa. Hyvää ruokaa, juomaa ja höpötystä. Sain ranskankurssilta "laiskanläksyä" mukaan, kun en kerran lauantaina osallistu opetukseen. Pitää ottaa kirjat mukaan.