Eilen siis poikien kanssa parturissa. Täällä vähän joka toisen pikkupojan tukkaan on isketty klöntti geeliä ja tukka on nostettu pystyyn kuin Irjalan sialla. Siis jo sellaisten parivuottiaitten, ellei nuorempienkin. Ei välttämättä kovin kaunista, mutta makuasioitahan nämä ovat.

Selostin partureille (nainen leikkasi isompaa, mies pienempää) että haluamme että tukat ovat lyhyet mutta ei mitään piikkisikamallia mutta ei toisaalta pata päässä -malliakaan.
Perille meni ja leikkaukset olivatkin oikein onnistuneet. Isompi pelasi leikkaamisen ajan kampaamon Game Cube-pelillä, joten ei huomannut miten kampaaja lopuksi iski geeliä otsatukkaan ja nosti sen ylös Tin-tin -tyyliin. Ulkona poika alkoi haroa tukkaa että mitä tässä oikein on...mutta sattui sitten näkemään itsensä kaupan ikkunasta ja tykkäsi kuvastaan niin, että vannoi käyttävänsä geeliä AINA tästä alkaen.

Ihan kivalta se näyttikin, ei siinä mitään. Tänään kuitenkin lähdettiin kouluun litteällä otsatukalla.  Taisi vasta valjeta että se ei ole äiti joka geeliä laittaa vaan se on laitettava itse ken sitä halajaa.

***

Mies sai eilen postitse 39 euron pikavoiton. Oli ajellut pari viikkoa sitten 50 km aluella "peräti" 63 km/h, ja päässyt autonsa kanssa valokuvamalliksi. Ekat sakot Hollannissa. Naurattaa että kirjoitin Tanssivan harmaan pantterin blogiin kai kaksi päivää sitten ettei olla vielä saatu sakkoja täällä. Asia koski pysäköimistä mutta sama päti ylinopeussakkoihinkin - eiliseen saakka.

***