getdata.php?id=1521

Nam!
Eilisiltana herkuttelimme tuossa kuvassa näkyvässä
ravintolassa (Mangerie OXO). Ensin otimme alkudrinkit ja tutkimme todella kauan ruokalistaa. Olisin voinut valita oikeastaan minkä hyvänsä ruuan. Alkuruuaksi otin lämpimän
salaatin missä oli kyyhkysen rintaa (runsaasti!) ja erilaisia
salaatteja ja suht makea salottisipulia sisältävä kastike.

Pääruuakseni otin lammasta. Olin aivan onnessani siitä että annos ei ollut mallia "kilo perunoita ja hiukan lihaa vieressä", vaan lihaa oli pitkä filee, joka makasi kuin "keksin" päällä. Se oli sellainen ohut, kova "keksi", joka itsessään oli hiukan makea, ja jonka päällä oli runsaasti tuoreita yrttejä (mm. minttua ja rosmariinia) - ja siinä siis päällä erittäin roséeksi jätetty lampaanliha..ja hiukan hyvää kastiketta. Ihania makuja ja juuri sopivan kokoinen annos. Söin ihan kaiken enkä ollut ähky enkä jäänyt toisaalta nälkäiseksikään.

Sitten otimme juustolautaset. Siinä oli "voimakkuusjärjestyksessä" erilaisia juustoja, kuutta eri laatua. Tarjoilija valisti että varsinkin nuo kaksi viimeistä ovat "todella voimakkaita, varokaa..". No, turhaan varoitteli, tykkäämme voimakkaista juustoista eikä mikään noista tehnyt ennätystä sillä alalla.

Sitten otin jälkiruuaksi annoksen missä oli hunajalla ja laventelilla maustettua jäätelöä ja pieni juustokakku. Aivan ihanan suussasulavaa!

Mies söi alkuruokana jotain kalajuttua, en muista mitä ja pääruokana vasikkaa. Ruokajuomana meillä oli punaviini. Juuston kanssa otin hyvää portviiniä.

Ja yht’ äkkiä kello olikin niin paljon, että oli kiiruhdettava kotiin päästämään lapsenvahti kotiin. Ilta oli kiva ja ruoka todella hyvää. Parasta kaikessa oli, että lasku (162 euroa) tuli maksettua aikaa sitten saamallamme lahjakortilla. Muuten olisi tainut jäädä nuo kaikki ihanuudet syömättäkin;-)...

19_160x107.jpg