Juttelin tässä taas yhden sellaisen ihmisen kanssa joka "ei voi käsittää miten joku voi elää ilman mikroaaltouunia". Juu.

Siis tämä henkilö on niitä jotka "eivät voi elää" ellei koti ole sellainen tai tällainen ja ellei siellä ole sitä ja tätä konetta.
Myöskään hän "ei voi elää" kodissa joka on "pieni" (kaikki alle 150 neliötä)eikä myöskään kerrostalossa. Hän ei voi myöskään "tulla toimeen" ilman alapesusuihkua eikä "kestä" elämää ilman omaa saunaa.

MYÖNNÄN että monet nykyajan keksinnöt ja koneet ovat mukavia, kivoja ja auttavat elämää. En voi kuitenkaan päästää vakavissani suustani etten "voi elää" ilman niitä. Tai kerrostalossa. Tai "pienessä asunnossa" ilman saunaa. Tai ilman astianpesukonetta. Jne. jne. jne.

Ja kun tuollaisella ihmiselle sanoo rehellisen mielipiteensä että HALUAA asua kerrostalossa vuokralla, niin saa lähinnä huvittuneen tokaisun "kyllä sunkin mielipiteesi muuttuisi jos asuisit omassa"...mikä tarkoittaa siis maantasalla ja omistusasunnossa. Ilman naapureita, sillä niitä suomalainen ei kestä. Ja järvenrannalla. Mutta samalla keskustassa.

Voi kuttu.

Tekisi mieli panna jonnekin selvitymisleirille tuollaiset saakelin nirppanokkaiset rouvat, jotka "eivät selviä" ilman sitä, ilman tätä. Menisivät paikkaan, missä OLISI PAKKO selvitä, missä oppisivat selviämään.

Ugh.