Pikauutisia:

Miehelläni oli eilen työpaikan joulujuhla. Se tarkoitti "discoa" kongressikeskuksen loungessa. Muutama sata henkeä paikalla, 2 dj:tä (jotain paikallisia kykyjä..) ja paljon ruokaa ja juomaa. Ja kaikista eniten taas VOLYYMIA, sanoi mieheni. VAlitteli ettei vielä aamullakaan oikein kuule mitään. Hollantilaisen käsitys hauskanpidosta on, että pitää olla KAUHEA METELI. Näin olen sen päätellyt.

Eilen oli jännää kun soitin Suomeen netin kautta tapaamalleni naiselle, terve vaan Madame M! Meillä on yhteinen salaisuus, jota ehkä raotetaan kevään mittaan. Mutta hauskaa on tiedossa! Olen iloinen!

Isompi poika toi eilen koulusta nähtäväksi kirjan, jonka on itse kirjoittanut ja värittänyt. Juttu oli tosi hulppea! Suusrkiitos opettajalle, joka ainakin poikani tapauksessa oli nyt kyllä antanut luovuuden kukkia ja kunnolla! Itse olin aivan yllättynyt, että opettaja oli sallinut mm. englanninkielisiä juttuja sekaan ja monet ilmeiset "vaikutteet" mm. Star Warsista ja Sonicista oli hyväksytty tekstiin mukaan. Poika luki ylpeänä tarinan ensin minulle, sitten uudelleen (kovasti eläytyen) pikkuveljelle, joka oli vaikuttunut.

Kohta pitää ampaista vielä kaupungille. Huomenaamuna lähdemme Pariisiin, ja siellä on tiedossa vielä tungeksintaan La Défensen ostarissa. Yö siellä (siis miehen veljellä, ei kaupoissa!) ja su-aamuna Angersiin. Sunnuntaina ohjelmassa ainakin joulukirkkoa haluaville (illalla) ja isäntäparin miehen synttärit - ja tietty syömistä ja juomista. Lahjat menevät jakoo luultavasti seuraavana yönä, tai sitten 25.12. jossakin vaiheessa. Tulee hauskaa!  

Joulumieltä ei ole siinä mielessä paljon että kelit on tällaista liki plus 10 astetta ja tihkua. Mitään joulustressiä ei todellakaan ole, sillä ruuan eteenhän me emme tee nyt mitään. Eikä mitään siivouksia olla tehty tai muutakaan. Isäntäparimme on myös viisaasti tilannut ainakin joulupäivän tarjoilut pitopalvelusta. Niin isolla porukalla muuten joku seisoisi aamusta iltaan keittiössä.

HYVÄÄ JOULUA ja palaamme asiaan!