Aamulla lähdin bussilla tenttiin. Kuuntelin reissuni iloksi Requimin kahteen kertaan. Se kestää kerrallaan hiukan yli kymmenen minuuttia, joten x 2 riitti ovelta ovelle. Päätin että sitten kun kuolen niin ensin kuunnellaan Requiem, sitten kun se "amen" on huudettu lopussa niin sitten syödään, juodaan ja tanssitaan. Muttei tapella. Jos olen syystä tai toisesta estynyt lähettämään kutsut noihin pitoihin niin tulkaa kummiskin. Pyytäkää vihamiehetkin.

***

Suklaata teki aivan hemmetisti mieli koko aamupäivän. Kirosin sitäkin että jos minulla vaan joitakin makeisteollisuuden tuotteita kaapissa..niin eipä ole pitkään. Syön kaiken mitä löytyy. Tunnen yhden ihmisen jolla on kaapissa aina varastossa erilaisia suklaita ja muita namuja. Sieltä hän hillitysti ja hallitusti (?) annostelee makeutta kohtuudella itselleen. Minulla on aina tällaista kaikkien nautintoaineiden ja herkkujen kanssa; kaapit nopsaan tyhjiksi ja sitten ajatus "ei koskaan enää." Huikenteleva? Ehkä.

***

Tentti meni oikein hyvin. Tuloksen pitäisi tulla maanantaina. Tekisi mieli jo ilmoittautua seuraavalle tasolle, mutta odotan ensin ainakin tietoa mahdollisesta muutosta.

***

Ai niin, ja semmosta vielä että olenko maailmankaikkeuden ainut nainen joka ei halua ostaa stringejä eikä topattuja liivejä?
Tarjonnasta päätellen kuulun ainakin pieneen vähemmistöön. Ja ei, toinen vaihtoehto ei ole välttämättä puntilliset puuterinväriset housut tai ihonväriset, seitsemänkymmentäluvun saumattomat liivit...