Pamahdin uskoon. Minusta tuli kertaheitolla mikrokuituliinaihminen. En vanno enää muiden nimiin, käytän vain näitä. Äitini levitti minulle ilosanomaa mikrokuitujen ihanuudesta ja päätin kokeilla, vaikka olenkin henkilö, jonka pitää vastustaa vaikka ihan periaatteesta kaikkea uutta. Mutta ajattelin että mikrokuituliina on jo sen verran vanha juttu, että minäkin voin nyt jo siihen tarttua...

Olen valmis menemään ostosteeveeseen kertomaan liinan ylivoimaisuudesta, voin suosittella kaikille niin tutuille kuin tuntemattomillekin! Elämäni muuttui ja rakastuin siivoamiseen!

Kuljin täällä ensimmäisen päivän tuo maaginen raasa kädessä vain huokaillen mitä kaikkea se voikaan päihittää. Näin lopulta likaa sielläkin missä sitä ei edes ollut. Siivosin vain siivoamisen ilosta - eikö se jos jokin olekin huolestuttavaa???

+++

Ja muihin uutisiin:
Mies oli saanut yhteydenoton Belgiasta eräältä ennestään tutulta mieheltä, joka työskentelee samalla alalla kuin hän. Oli tarjonnut työpaikkaa Brysselistä. Mietimme viikonlopun asiaa ja päätimme että mies alkaa kysellä lisätietoja ko. hommasta, palkasta ja muista eduista jne. Olisi oikein tervetullutta muuttaa Hollannista ranskankieliseen maahan. Miehen veli perheineen asui pari vuotta Brysselissä ja nauttivat kovasti. Esim. vuokrataso on alhaisempi kuin täällä - muista elämää ilahduttavista asioista puhumattakaan. Ruokakaupassa jo riemastuu toisin kuin täällä...

Mutta tiedoksi suku ja ystävät; kerron kyllä teille ensin miten asia edistyy ettei tarvitse blogista lukea että muutimme Belgiaan! Asiaa aletaan vasta alustaa eikä mitään ole päätetty.
Mieli on silti korkealla moisen mahdollisuuden vuoksi. Johan me kohta ollaan täällä 5 vuotta oltukin, joten tähän väliin sopisi aivan hyvin muutto.

Kaikki kommentit Brysselistä otetaan vastaan!