Jotkut tavarat tulevat luokseni. Eivät aina ihan kotiovelle asti, mutta niin lähelle, että ne on kannettava tänne. Esimerkkeinä vaikkapa tämä ja tämä. On tavaroita jotka pitää saada ihan sen takia että ne ovat ihania ja kaiken lisäksi joko halpoja tai jopa täysin ilmaisia.

Tänään olin menossa hakemaan poikia koulusta. On keskiviikko eli paperinkeräyspäivä, ja olin jo traditioksi tulleen tapani mukaan kerännyt kassin täyteen kenkäkaupan tarjoamia kovia laatikoita töitteni alustoiksi. Olin myös jo käynyt ruokakaupassa.
Sitten ohitin yhden kaupan, joka lopettaa. Siellä oli 5-6 työmiestä rikkomassa paikkoja ja kantamassa tavaraa ulos. Kadulle oli pantu peili ja siihen oli tussilla kirjoitettu 5 €.
Peili oli liikkeessä ollut vain somistuksena, ei myynnissä.

Hassua sinänsä että eilen melkein ostin tuollaisen peilin - tosin se maksoi monta kertaa enemmän ja siksi sen jätinkin..kuin myös siksi, että ajattelin etten selviä sen kanssa kotiin, vaan että on parempi pyytää miestä hakemaan se autolla joku kerta.

Mutta nyt siis tarjottiin vitosella likipitäen sellaista peiliä kuin olen hakenutkin. Nappasin sen heti, löin rahat yhden remonttireiskan käteen, vaihdoimme muutaman sanan siitä miten joskus löytää halvalla kivoja juttuja kun sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan jne...

...ja sitten vasta aloin miettiä miten selviän niiden pahvien, ruokien ja peilin kanssa ensin koululle, sieltä pari kundia mukaan, toisella painava koululaukku, toisella orthophonistin kansio joka painaa kuin synti.

Ajattelin että otetaan taas käyttöön vanha kunnon alkuaine nimeltä SISU PRKL - sillä samalla on onnistuneesti kannettu kaappeja kadulta, kannettu ruuhkabussissa joulukuusta ruokakassien ja reppujen lisäksi ja vaikka mitä.

Ja me selvittiin ja tässä se on:

494250.jpg

Se ei tuohon tule jäämään mutta kunhan nyt on jonkun aikaa.
Luultavasti se tulisi tuohon seinälle joka tapauksessa, mutta olen optimisti ja ajattelen ettei enää KANNATA lyödä nauloja seiniin kun KOHTA KUITENKIN muutetaan (mikä siis ei ole varmaa, korostan..).

Peili ei ole maailman upein peili mutta se on maailman paras viiden euron peili. Ja siinä on sitä paitsi hyvä hionta ja kaunis kuva;-) Pokat ovat aavistuksen verran liian kiiltävät makuuni mutta sillekin voi tehdä jotakin.

***

494252.jpg

Seuraavaksi kilpailu kaikille!
Mikä vakava ihotauti kuvan 5-vuotiaan vatsassa???
(vastatkaa kommenttilootaan!)

***

Kauniinpia kuvia, toivoakseni!
Tilasin kevään kunniaksi hempeitä lasihelmiä Sayilalta (www.sayila.nl). Tein jo yhden kaulakorun ja pidän siitä kovasti.

494253.jpg

Eikö olekin kuin Pectus-nameja nuo hennon roosat?

494254.jpg