Sain ranskantentin tulokset. Tulos 18/20. Suullisesta osuudesta ryhmän ainoana täydet, samoin täydet luetunymmärtämisestä. Puolta pistettä vaille täydet 200 sanan kirjoituksesta. Hiukan huonommin meni kieliopin aukkotehtävät, kuten arvelinkin.
Mutta hienosti läpi siis ja olen valtavan
tyytyväinen tulokseen.
(Jos olisin poikani, tilaisin jo arkun koska
tulos on noin "surkea"...)

***

Arkun tilaamisesta, tosiaankin.....
Äitini kertoi että Tampereella parhaillaan yksi hautaustoimisto mainostaa suurilla mainoksilla ikkunassaan että nyt irtoisi arkku miinus 30 % hintaan. Myös uurnat alessa. Muuttomyynti, tilaisuus ei toistu. Sanoin että mene nyt ottamaan kuva siitä. Sekään tilalaisuus ei luultavasti toistu.

Mietin miksi tuntuu niin kolkolta ja ironisella tavalla kauhelta että arkut ovat alessa. Miksi eivät olisi, toisaalta?
Kauhean hyvä asiahan se on niille, jotka valitettavasti juuri nyt sellaista tarvitsevat. Hyvä se on myös kaupalle, joka saa tuotteensa myytyä muuton alta nopeammin.

Mitähän siellä sanottaisiin jos menisi ostamaan itselleen kellarikoppiin varalle mittojen mukaan laatikon...nyt kun saa halvallakin? Hämäläinen varautuuu kaikkeen, eikä missään nimessä halua olla vaivaksi muille.

***

Epätietoinen Haagista on miettinyt jo monta päivää että mitä ne Brysselin pojat siellä tunaavat, kun vastausta miehen työpaikkaongelmaan ei vaan kuulu. Lisätietoja hänestä tosin kysellään joka päivä. EI:tä ei ole sanottu joten kaikki on mahdollista vielä.