Täten tiedustelen lukijoiltani seuraavia asioita:

Onko joku muka löytänyt deodorantin joka lupaa olla jättämättä valkoisia läiskiä mustiin vaatteisiin JA joka PITÄÄ lupauksen??
Riivattuun nuo kaikki tökötit joista jää valkoisia rantuja! Ylipäätään on rasittava pukea mustaa paitaa pään yli päälle ja tahria se meikkivoiteeseen tai juuri käsivarsiin levitettyyn kosteusvoiteeseen. Ai että laita paita ensin ja meikkaa sitten vasta?? Aina ei voi. Eikä aina voi odotella puoltoista tuntia että kosteusvoide on täysin imeytynyt nahkaan.

***

Entä onko joku tavannut hiuslakan joka ei OIKEASTI haise??? Mulla on ollut muutamakin "tuoksuton" tuote ja pahemman hajuisia saa etsiä. Miellyttävä, kevyt tuoksukin olisi vielä ok, mutta nää normihajut ovat karrrrseita. L'Orealilla on yksi lakka josta tykkään muuten mutta perskuta sitä lemua...

***

Onko linjoilla joku nainen, jonka liivien kuppikoko on B tai C, ja joka tykkää sellaisista balconette-tyyppisistä liiveistä JA joka olisi löytänyt mallin, josta rinnukset eivät tulvi ulos kun kumartuu vaikka nostamaan jotakin lattialta...? Joko rintani ovat täysin vetelää tekoa (paljon mahdollista, imetystäkin kolmisen vuotta takana, ikää 40) tai sitten olen löytänyt vain huonoja malleja. Yhtälö vaikeutuu vielä, kun vaatii että liiveissä olevat pitsit eivät saa olla kovia (mutta niitä saa muuten kernaasti olla) eikä välitä ostaa mitään pornokaupan malleja eikä myöskään pinkkejä/vaaleanvihreitä tms. saati mitään "hassuja" kuvioita. Sitten jos haluaa löytää vielä samaa sarjaa alushousut jotka EIVÄT ole stringit...pulassa ollaan.

***

Miksi kaikki tuotteet joista tykkään lopetetaan? Olen tullut siihen lopputulokseen että maussani on jotakin vikaa, sillä oli sitten huulipuna, luomiväri tai tuoksu tai mikä vaan, niin kohta sitä ei löydy mistään. Juuri nyt vaikuttaa yksi geeli olevan lopetettujen listalla. Ainakaan ei yhtäkkiä enää mistään kaupoista löydy. Turha meikkiosaston tätien kertoa että tämä ja tämä huulipuna on MELKEIN samanvärinen ja ihan yhtä hyvä kuin se lopetettu kun ei se ole totta. Toki uusia suosikkeja joskus löytyy, mutta lopetettujen lista on kohdallani pitkä.

***

Ai juu ja sitä piti vielä kysyä, että miksi vuodet kuluvat nopeammin ja nopeammin? Eilen sanoin miehelle: "Mitä? Joko TAAS on Cannes’in elokuvajuhlat?? Juurihan ne olivat!" Mies siihen: "Niin olivat. Juuri vuosi sitten. Sanot sitä paitsi joka kevät saman asian."