Eilen illalla ruokaa laittaessani olin taas jotenkin itseäni näppärämpi, toimin liian nopeasti ja huolimattomasti ja paidanhiha osui kaasuliekkiin - ja syttyi palamaan! Kattila lensi rämisten kivilattialle (anteeksi alakerran naapurit, se oli hätätilanne!) ja sammutin käryävän paitani käsipyyhkeellä. Iho paloi myös ranteen sisäpuolelta hiukan, mutta yllättävän vähän. Onneksi päälläni ollut paita oli sellainen vanha, roikkuvahihainen villapaita. En uskalla kuvitella mitä olisi tapahtunut joku kireä tekokuituviritys päällä....

Ensin ei sattunut juuri yhtään, mutta kun se alkoi niin huusin ääneen. Pidin kättä kylmän veden alla kaaaaun, mutta kun en jaksanut siinä seisoskella niin laitoin kylmäkallen kankaan sisään ja pidin sitä ranteellani. Heti kun sen otti pois..auuuts!

Nukahdin kylmäkalle vieressäni ja nukuin niin hyvin, että heräsin aamulla liian myöhään. Ihmeekseni käsi ei ole yhtään arka enää, eli palovamma on tosi harrastelijamainen ja pinnallinen. Käsi on niin hyvässä kunnossa, että tänään olen tutkinut kriittisesti vaatekaappiani, heittänyt pois liian pieniä ja rikkinäisiä vaatteita ja sen sellaista. Suurella nautinnolla mm. revin (jo valmiiksi hiukan rikkinäiset) verkkarini aivan suikaleiksi. Terapiaa?