Lauantaina kävin ensin aamulla tekemässä ranskan tentin. Se meni oikein hyvin huolimatta siitä, että en ollut yhtään siihen ehtinyt valmistautua. Nyt minulla on jo aika hyvä käsitys siitä mitä osaan. Olen hyvillä mielin. Tulos saadaan ensi lauantaina.

Klo 17.00 tapasin suomalaisia ystäviä läksiäisteni merkeissä. Tapasimme rannalla, missä istuttiin ensin nauttien hiukan hedelmiä ja juomia. Aurinko oli sopivasti palannut parin sateisen viikon jälkeen taivaalle. Sitten valitsimme rannan lukuisista ravintoloista yhden, ja söimme kuka mitäkin. Keskustelu oli vilkasta, seura kivaa ja palvelu huonoa. Ihan kuin niin usein muulloinkin täällä!

Sitten päätimme käydä tutustumassa Kurhausin baariin. Arvelin että saamme hävetä kumitossujamme ja farkkujamme ja muutenkin arkisia olemuksiamme...minulla kun oli käsitys ettei paikkaan ole mitään asiaa ilman iltapukua. Painuimme rohkeasti sisään ja kieltämättä...baarissa oli muitakin ihan tavallisen oloisia ihmisiä. Ruokailusalissa samoin - vaikka pari iltapukuakin näkyi. Sali oli aivan upea! Olisi joskus mukava vielä syödäkin siellä. Rakennus on upea ja tunnelmallinen.

Sitten jatkoimme iltaa vielä jonkun aikaa yhden ravintolan kellaribaarissa. Jaoimme punaviinipullon ja sitten kahdentoista bussilla tulin kotiin. Oikein hyvillä mielin ja iloisena. Oli ilo huomata että niin moni oli tullut läksijäisiini. Sain lahjaksi aivan ihanaa tummaa suklaata ja shampanjapullon.

Eilen näin miten pienempi poika ajoi ilman apupyöriä. Oli lauantaina yht’äkkiä vain pyytänyt koittaa isoveljen pyörää ja heti onnistui. Äiti vaan ei ollut näkemässä, joten heti sunnuntaina piti antaa näytös. Voi miten ylpeänä poika kurvaili kuin aina olisi ajanut ilman "pikkupyöriä".

Loppupäivän pakkasimme ja keittiöstä on nyt sitten pakattu mm. kaikki leipomisvehkeet. Turva tivata enää mitään suklaakakkuja!
Tänään maanantaina jatkan laatikoiden kanssa. Aina välillä heittäydyn silti hiukan pitkäkseni..pari kirjaa on kesken.

Iloa viikkoonne!