Minä olen niitä joiden huulipunasuosikit (värit)  yleensä lopetetaan. Kertooko se minun vai päättäjien huonosta mausta, en tiedä. Niin siinä kuitenkin vain usein käy että jos sattuu löytämään mieluisan huulipunan niin sitä olis paree ostaa sitten muutama putkilo samantien - kun kohta ne sen kuitenkin lopettaa.

Käytin monta vuotta mm. Nivean yhtä tummaa punaa. Hollannissa ei myydä ollenkaan Nivean meikkejä joten ostin sitä sitten aina kun kävin Suomessa tai Ranskassa. Sitten sitä ei yhtäkkiä ollut enää Ranskassa, Suomesta löysin säkällä jostakin poistokopasta ja ostin viimeisen. Sitten ei enää mistään.

Ja se kun oli  niin hieno väri, ja koostumus niin hyvä ja hinta edullinen.

Mutta nyt, (tadam tadam!) löytyi Biothermilta Smile Shine -punista KAKSI oivaa sävyä, numerot 160 ja 165. Toinen on sellainen kuin tumma suklaa, toinen kuin punaviini. Ja kun niitä käyttää ei väri tule liian paksuna vaan juuri sopivan ohuena ja ihan hiukan kiiltävänä. Eikä tässä ole hajustetta.
Voinko enää toivoa muuta?!

Voin, ja sekin "toive" täyttyi kuin vahingossa; kaikki huulipunat olivat 20 prosentin alessa yhdessä paikassa mistä siis heti kaappasin molemmat sävyt.

Tämä oli ehdottomasti historian asiapitoisin ja tärkein bloggaus.
L_11901x.jpg