Olen kohta lähdössä isomman poikani luokan kanssa museoon.
Olen toinen mukaanlähtevistä äideistä. Mielenkiintoista päästä itsekin museoon missä ei ole vielä käynyt.

Nyt on taas jo perjantai. Viikot ja kuukaudetkin menevät minusta
nykyään aivan valtavalla vauhdilla eteenpäin. Eivät ohi, mutta eteenpäin. Vetelen eteisen kalenterista rasteja päivien päälle, usein huomaan että monta päivää on jäänyt välistä kun en ole vain ehtinyt huomata niiden rientämistä. Eihän tässä nyt mihinkään kiire pitäisi olla...

Huomenna on ranskantuntikin. Enää kaksi kertaa, sitten yksi kerta jolloin en pääse ja sitten loppukoe. Taas. Tuntuu että vasta oli joulukuu ja edellisen tason loppukoe!

Haluaisin jo hiukan suunnitella kesää ja liikkumistamme loman aikana. Suunnitelmia on juuri nyt vain todella vaikea tehdä. Ensin pitää saada tieto siitä tuleeko meille muutto Brysseliin vai ei. Se vaikuttaa niin moneen asiaan, että oikein mihinkään suurempaan ei voi ryhtyä ennen tuota tärkeää tietoa. Mies on hionut CV:nsä parempaan kuntoon, miettynyt motiiveitaan ja vastauksiaan kysymyksiin joita ei ole vielä edes esitetty. Valmistautumista, valmistautumista...

Minä annan hänelle aikaa ja tarpeellisen keskittymisen asiaan ja hoitelen puolestani nyt poikien ja kodin asioita enemmänkin kuin normaalisti. Kukin vuorollaan - minä lomailin juuri viikon kodin asioista eikä töiden taakka nyt juuri muutenkaan ole selkääni rasittanut.

437138.jpg

Eilen illalla olin ruokakaupassa viisivuotiaan poikani kanssa. Hän iski silmänsä näihin kukkiin. Itse en ole niinkään tulppaanien ystävä - liian "hollantilaisia";-) - mutta anti mennä, pojan mieliksi. 2,29 € ei ole paha hinta suuresta ilosta. Ja...mieluummin ostan kukkia pojalle kuin namianamianamianamia jatkuvasti!

Jos joku ihmettelee että mikä tuo puinen hökötys taustalla on, niin se on maalausteline jota käytän "viikon kirja" -telineenä. Tuikkaan siihen siis silloin tällöin hyllystä jonkun kirjan ja vaihtelen mieleni mukaan. En tykkää siitä että kirjat vain ovat hyllyssä eikä kukaan koskaan katso tai edes näe niitä.
Kauniit ja kiinnostavat tavarat esille, sanon ma.