Mies tuli juuri äänestämästä. Illalla selviää saako Ranska ensimmäisen naispresidentin. Toivottavasti. Ei siksi, että nainen olisi jotenkin automaattisesti parempi vaihtoehto, vaan siksi, että tässä tapauksessa uskon sen olevan parempi. Tiedän että on naisia jotka äänestävät naista vain sukupuolen perusteella. Anti mennä, jokaisen oma valinta eikä minulla ole oikeutta sanoa sen olevan "väärin". Itse ajattelen että naisissa on aivan yhtä paljon kus..äitä ja huonoja poliitikkoja kuin miehissäkin. Siksi sukupuolta enemmän keskityn henkilöön ja tämän ajatuksiin. Silti..pakko sanoa, että olisi mielenkiintoista nähdä Royal Ranskan presidenttinä siksi(kin), että hän on nainen.

Illalla siis selviää. Seuraamme belgialaisia blogeja, koska esim. Belgiassa ja Sveitsissä tulos on julki aikaisemmin kuin Ranskassa.  Minua jännittää ihmeen paljon tämä asia.

Eilen kävin yhdessä kangaskaupassa sekoamassa. Ostin kasan kankaita, joista on toistaiseksi syntynyt minulle hame. Ideoita on, mutta saa nähdä onnistunko tekemään muuta. En ole niitä jotka käyttävät kaavoja (kun siitä on niin paljon vaivaa...) joten on aina onnen kauppaa mitä tulee.