Terveisiä rannalta!
Mikä sää! Kuten eilenkin, aurinko paistaa aivan siniseltä taivaalta ja lämpöasteita on n. 13. Ei tuule pahemmin. Ja kuten eilenkin, tein kolmen vartin kävelyn rannassa. Eilen tuntui että koko Haag oli sunnuntaikävelyllä veden äärellä, tänään  nautin rannasta työttömien, kotiäitien ja -isien, pikkulasten ja eläkeläisten sekä koulusta lintsaavien penskojen keskellä. Muttei siis ollut tungosta kuten eilen.

Kävin äsken lääkärissä kyselemässä vinkkejä selkävaivaan, ja päätin kävellä kotiin rannan kautta taskussa lähete fysioterapiaan.
Kas tästä suikkasin hiekalle:
445041.jpg

..ja kun katsoint toiseen suuntaan näin:

445038.jpg

Kävelin rivakasti mutta sen verran tarkkaavaisena, että nappasin muutamia hienoksi hioutuneita lasinpalasia ja simpukoita taskuun. Kuten joka kerta. Simpukat ovat täällä suhteellisen vaatimattoman näköisiä, mutta ainakin niitä on todella paljon ja seassa joskus isompiakin.

445031.jpg

Ei lopu kesken eikä maksa paljon!

Näitä punaisia tolppia on tasaisin väliajoin:

445033.jpg

Vesi oli tosi alhaalla. Kun se on ylhäällä tai käy kovat aallot tuota kivirakennelmaa ei näy ollenkaan.

445028.jpg

Naurakaa vaan...yritin vain kuvata veden liikettä pienessä "altaassa", joka oli syntynyt hiekalle.

Rantaravintolat on tuotu takaisin, "meidän" oma ravintolamme (lähin kotoa katsottuna)  on melkein valmis. Ulkoterassin tuuliseinät puuttuivat vielä.

445027.jpg

Tosi mukava tapa aloittaa päivä. Pitääkin taas ottaa tavaksi aamukävely aina kun sää sallii. Naamakin on paremman näköinen kun hiukan veri kiertää;-) Sitä paitsi täytyy nyt tarpoa syvässä hiekassa jotta saa sievät nilkat. Kohta pitää hankkia somat "nukenkengät" kevään kunniaksi.
("nukenkengiksi" kutsuimme Hesassa ystäväni kanssa näkemiämme ihania pyöreäkärkisiä ihan lattanoita kenkiä, joissa on remmi jalan yli...)