...kun kerran Carlakaan ei lupaa!
Onko joku jo kuullut Carla Brunin uutta NO PROMISES -levyä?
 504684.bmp
Jos on, niin kommenttejanne kaipaan.
(vaikka kai mää sen kuitenkin ostan).

****

Rasittava herätä valmiiksi alakuloisena. Ei väsyneenä mutta jotenkin voimattomana ja aloitekyvyttömänä. Sen tiedän, että näin koko yön pahaa unta...mutten muista millaista! Jäi vain sellainen hoopo olo että kaikki ei ole kunnossa. Oikeasti varmaan onkin, mutta unimaailma nyt vaan seuraa meikäläistä joka tapauksessa pitkin päivää.


****

Jaaha, mies tuli käymään suihkussa ja vaihtamaan työvaatteet. Maanantaiaamut menevät jo lähes aina niin että koska on "roskapäivä", niin mies ei "ehdi" hoitaa kaikkia aamurutiinejaan ajoissa ennen poikien kouluunlähtöä. Juu, voisinhan minä toki auttaa ja pukea päälleni ja kantaa pari kauheeta jätesäkillistä roskia ulos. Ei ole kyse valtataistelusta tai minun kotirouvamaisuudestani - ajattelen vaan niin että aikuisen olisi vähitellen aika oppia pitämään omista aikatauluistaan kiinni. Eli jos tietää että on silitettävää niin se tehdään edellisiltana, jos on roskapäivä niin herätään sen verran aikaisemmin/juodaan kahvi nopeammin että säkit ehtii kadulle, mies itse ehtii suihkuun ja vaatteisiin ja pojat kouluun ajoissa.

Tämä on asia johon en puutu, vaan katselen itsekseni huvittuneena miten sama toistuu voi sanoa joka maanantai. Mutta mikäs siinä, miehellä toki on liukuva työaika. Itse en vaan viitsisi lähteä koululle pyjama talvitakin alla tukka pystyssä, ja sitten palata kotiin hoitamaan itseni työkuntoon ja sitten lähteä työpaikalle, joka sijaitsee samalla suunnalla kuin josta juuri tulin...

Tapoja on monia.