Kai minunkin on kirjoitettava sananen S. Kurosesta. En ole ollut kovin hyvin selvillä hänen suhteestaan Vanhaseen yksinkertaisesti varmaan siitä syystä, että elän täällä iltapäivälehtien ulottumattomissa. Netistä voi tutkia, mutta mielenkiinto ei ole riittänyt asian päivittäiseen seuraamiseen. Vaan nyt kun tajusin että neiti on kirjoittanut kirjan, joku pöhkö on sen kustantanut ja sitä oikein myydäänkin...Uteliaisuus voitti, ja katsoin Iltasanomien sivuilta millainen nainen tämä Kuroska on. Valitettavasti katsoin, sillä huusin täällä ääneen raivosta, toisaalta sain myös useat, makeaakin makeammat naurut, mutta päällimmäiseksi tunteeksi jäi halveksunta ja sääli.


Voi jeesus sentään kun nainen on itse itsensä tunkenut julkisuuteen ja  sitten puhuu miten hän on "joutunut" sinne ja tällä videolla hän valittelee "voiko julkisuus koskaan tuntua hyvältä". Ja sitten kaivaa "lempikirjailijansa" sanat laukusta ja lukee (voi perskeles mikä ulosanti!) artikkelin joka on "ollut varmaan 20 vuotta mukana". Ottaa tekopyhiä ilmeitä välillä ja kakistelee ja sönköttää..Hei, se on muuten "vaikuttaa", ei "vaikuittaa"...Naamalla koko ajan sellainen yllättyneen lampaan ilme, pää keikkuu ja nyökyttää sinne tänne, äänenpainot kuin paikallisradion kesätoimittajalla. Olen varma, että hän on niitä jotka nuorena tyttönä soittivat "pienoa".

Minua ei kiinnosta tipan vertaa hänen suhteensa kehenkään, minua kiinnostaisi vain tietää mistä näitä tällaisia "kirjailijoita" tulee, miksi näitä kirjoja julkaistaan, uskooko hän itse tekemisiinsä, pitääkö niitä arvossaan. Jos kirjan kirjoittamisen suurin motiivi on se, että on kirjoittanut "aina päiväkirjaa", niin olisi jatkanut sinne pöytälaatikkoon.

En oikein edes ymmärrä miten tämän videon katsominen saa minut niin ärsyyntymään. Tiesin kolmessa sekunnissa ettei meillä olisi mitään keskusteltavaa keskenämme, jos jostakin ihmeen syystä sattuisimme saman pöydän ääreen - mitä ei toivottavasti tapahdu.

Täällä pää keikkuu vielä enemmän. Vaan ihmekös tuo, kun on niin paljon painavaa sanottavaa. "Tällaiselle kirjalle oli tässä maassa tilaus"...buuaa-haah-haa.