Joskus pitää hiukan improviseerata...kuten silloin, kun jotakin ei löydy läheltä. Silloin pitää etsiä kauempaa.
Helmikuun Helsingin-keikallani ihastuin monissa kenkäkaupoissa näkemiini "nukenkenkiin". En silloin ostanut, sillä olin aivan varma että samantyyppisiä löytyy kyllä täältäkin.

Mutta eipä ole löytynyt vaikka kevät-/kesäkenkiä on muuten kaupat väärällään. Onneksi minulla on salainen kenkäagentti, joka lupasi ottaa asian hoitaakseen. Mittasin koipeni, ilmoitin koon, agentti soitti Hesan Stockalle, ystävällinen myyjätär mittasi kenkiä ja arvioi koon, agentti hommaa kengät agenttimiehensä avustuksella ja lähettää minulle.

Kiitos jo etukäteen!

9.jpg

Ja ne olis sitten noi ruskeat...
En tykkää mistään välimallimonoista vaan kenkien pitää mielestäni olla joko korkeat tai sitten lättänät. Nämä pikkutytön kengät - vaikka aikuiselle ne ovat - ovat silkkaa regressiota, eikö vaan? Kengät eivät juuri enempää voi muistuttaa minua;-)

Dippa-dappa-dai!!!

Sitten muihin vaikkakin vähemmän tärkeisiin asioihin:

Ulkona on riivattu sää. Pään kokoisia (noa ainakin sormenpään) rakeita päivittäin, karrrrsea tuuli ja sen sellaista mieltä ylentävää. Ei tässä perskeles auta kuin ostella nukenkenkiä ja pysyä sisätiloissa. Pojilla on tänään koulusta vapaa opettajien kokouksen vuoksi, ja sanoin että en poistu mökistä paitsi jos talo palaa. Pojillakaan ei ole mitään sitä vastaan.

Erkkikin on varmaan jäätynyt parvekkeelle. Ainakaan ei näytä päätään. Tarkkaillaan tilannetta.