Meidän oli tarkoitus mennä eilen junamuseoon. Siitä oli puhuttu pitkään, ja eilinen olisi ollut sopiva päivä. Mies heräsi kuitenkin kauheassa päänsäryssä. Kävi oksentelemassa muutaman kerran ja makasi pimeässä iltapäivään asti. Eikä ollut edes itseaiheutettu tauti - ainakaan alkoholilla aiheutettu!

Ilmeisesti hänellä on migreeni. Nuo kohtaukset ajoittuvat aina viikonloppuun ja niihin liittyy yleensä oksentaminen ja valonarkuus jne. tyypilliset jutut. Minkäs sille voi, että taas yksi sunnuntai meni noin. Poikien pettymys vaan oli valtava.

Nyt heillä on ensimmäinen lomapäivän kahden viikon lomastaan. Keskiviikkoiltana lähdemme kohti Calais’ta, ja viivymme sunnuntai-iltaan asti. POjat ovat innoissaan kun pääsevät serkkunsa luo, ja minä aion kiertää paikalliset kirpparit, Emmaukset ja romukaupat. Arvaatte varmasti miksi....

Ai juu, pääsin kyllä lopulta perjantai-iltana sinne ravintolaankin. Enkä ollutkaan ihan niin myöhässä kuin luulin, sillä olin itse kuvitellut tapaamisemme olevan jo tuntia aikaisemmin!