Kävin äsken kuntosalilla. Tulin kotiin kahdesti. Oikeastaan voi sanoa vain että LÄHDIN kotiin kahdesti. Sen siitä saa kun astuu ensimmäiseen bussiin. Eivät kaikki punavalkoiset bussit tuo kotiin. Toiset vievät toisia ihmisiä toisiin koteihin. Suurimmalla osalla meistä kun on koti jossakin, ja sinne vie joku bussi. Eikä se ole (senkin idiootti!) aina se sama bussi kuin se mitä sinun pitää käyttää päästäksesi omaan kotiisi.

Ensi kerralla sitten vähän tarkkuutta peliin.

Muutenkin olen viime päivinä möhlinyt moneen kertaan. Toissapäivänä bussikuski torui minua ankarasti kun pienempi poikani matkustaa kolme viikkoa vanhalla kuukausikortilla. Siis olisi pitänyt kolme viikkoa sitten ostaa kantakorttiin uusi lippu. Kukaan toinen kuski ei tähän mennessä ollut huomannut mitään - minusta itsestäni nyt puhumattakaan. Mutta minä en huomaakaan mitään välillä. Ihan vilpitönnä reissattiin vaan.
No, kuski pisti minut maksamaan pojalle kertamaksun ja muisti vieläkin torua. Kun panin vaihtorahoja lompakkoon, sieltä tippui lappialle kolme viikkoa sitten ostamani lippu pojan kuukausikorttiin...Siis minulla oli se, mutta hiukan väärässä paikassa.