Kun nyt päästiin tuolla varvasjutulla ja aikaisemmin pulleilla lapsilla tähän ulkonäkökysymykseen niin jatketaan hiukan. Pari päivää sitten luin netistä Iltasanomia vai oliko se se toinen..siellä kuitenkin kuvan kera pohdittiin onko missi/malli (?) Karita Tuomola laihtunut, ja onko hän nyt liian laiha vai ei. Onpa kerrassaan päivänpolttava aihe.

Omassa päässäni reagoin ajattelemalla että ko. kuvan perusteella hän on erittäin hoikka, muttei liian laiha. Lihaksiakin näkyi olevan mukavasti käsivarsissa. Ihmettelin lehtijutun kommentoijan sanoja siitä miten nilkan luut näkyvät "liikaa". Ja solisluutkin kuulemma näkyvät. Eivätkö ne sitten aina näy?? Eivätkö ne "saisi" näkyä?

Ilmeisesti me ihmiset näemme asiat erilailla. Eihän tuo uutinen ole, mutta joskus olen miettinyt että voiko peiliin todella luottaa...Kerran kuntosalilla katsoin peiliin joka minusta oli sellainen "hoikentava". Ajattelin, että se "vääristää", enkä oikeasti ole sen näköinen kuin peili väittää. Sitten ne kaikki huvipuistoista tutut peilit, jotka ihan ilmiselvästi tekevät peilaajasti kauhean ison, liian lyhyen tai mitä vain. Mutta mistä pirusta sitä tietää mikä peili näyttää "oikein", loppujen lopuksi?

Ja kun samaa ihmistä katsomalla yksi kommentoi että onpa tuo laiha, ja toisen mielestä kohde on aivan "normaali"...joku jopa miettii että hiukan saisi ottaa tuosta ja tuosta pois...kun me "peilaamme" muita ihmisiä kommenteillamme ja katseellamme, kuka meistä silloin on "oikeassa"? Kuka näkee parhaiten?

Olisiko niin, että kannattaisi luottaa omaan tuntemukseen mitä tulee omaan kehoon. Jos minusta TUNTUU pullealta niin sitten olen, jos TUNNEN itseni liian laihaksi niin olen. Joku varmasti näkee asian eri tavalla, mutta entä sitten?

Olipa muuten harvinaisen tyhjäpäinen juttu.