Tässä virallinen kisajärjestäjä! Olen juuri lähdössä järjestämään ja valvomaan poikien koulun mini-olympialaisia. Siellä heiluu yhteensä parisataa lasta, ja vanhempia tarvitaan paljon avustamaan. Oma poikani - kauhean urheilullinen kun ei ole - pärjäsi viime vuonna erityisesti kilpailussa, missä piti kuljettaa pingispalloa lusikassa suussaan...Saas nähdä olisko tänä vuonna mahkuja myös juoksukilpailussa!

16:32
Tulimme juuri kotiin. Olen nostanut klo 10-14 pystyyn sellaisia eläinkuvia, joita lapset minun standillani kaatoivat hernepussilla heittäen. Siis siellä olympialaisissa. Aurinko paistoi koko ajan ja oli kuuma, eikä isolla kentällä ollut mitään varjoa. Siellä minä nostin karhua, pelleä, hiirtä, leijonaa ja koiraa pystyyn kerta toisensa jälkeen, ja palautin hernepusseja kilpailijoille. Olispa päivätyö niin voisi kieltäytyä näistä vapaaehtoishommista! No ei vais, siellä oli oikeasti hauskaa. Väsyttää vaan rutosti, ja on edelleen hikinen olo suihkunkin jälkeen.

Pieni suunnitteluvirhe tuli myös. En tajunnut käydä missään vaiheessa kaupassa, eikä meillä ole oikeastaan paljon mitään. Tai niin luulin, sillä kohta syön ihanaa itsetekemääni pestoa. Parvekkeella kasvaa basilika, kaapin perältä löytyi vielä pinjansiemeniä, öljyä ja valkosipulia on aina, mausteita samoin. Ja onneksi Parmesania. Siinähän se sitten onkin. Pasta kiehuu juuri...