Mietimme eilen pitäisikö mennä katsomaan illan matsi jonnekin baariin tms. Kaikista mukavinta olisi ollut katsella peliä jossakin rantaravintolassa niin, että pojat olisivat voineet samalla leikkiä vieressä hiekassa. Vaikka isompi katseleekin kovin innoissaan kun Ranska pelaa, niin pienempi mieluummin heittelee hiekkaa...

Emme kuitenkaan saaneet selvitettyä missä matsia voisi katsella; e-meilihin ei tullut vastauksia eikä puhelinumerot vastanneet nekään. Joten ei sitten menty merta edemmäs kalaan!

Pojat askartelivat paperista ja vanhoista siveltimistä hienoja Ranskan-lippuja, ja niitä sitten heiluteltiin tuossa soffalla. Ja kannatti heilutellakin kun finaalipaikka tuli! HIENOA!! Mitäs mää sanoin!

Nyt seuraava selvitettävä juttu on (pelin kannalta, muitahan juttuja riittää selvitettäväksi aina!) että missä voimme katsella finaalia sunnuntaina. Olemme silloin paikassa nimeltä
Avranches, suhteellisen lähellä St Maloa ja Mont Saint Micheliä, johon menemme tutustumaan maanantaina. Mutta eiköhän joka ikisen pikkukaupungin kaupunginjohtaja järjestä ison screenin kadulle...tai ainakin baarit ovat auki seiniä myöten tai sitten tungetaan jonkun kotiin!