Tänä aamuna saimme nukkua peräti 7.45 asti. Kyllä se kuitenkin riitti, mikäs siinä. Pienempi oli yöllä pissannut sänkyynsä ja oli piilottanut märät lakanat ja peiton. Hyvässä tallessa olivat sänkynsä alla, nyt pyörivät koneessa.

Lauantait menevät nykyään valtavan nopeasti. Lähden yhdeksän nurkilla ranskantunnille, se alkaa 9.30 ja kestää 12.45 asti. Sitten jään puolivahingossa usein kaupungille...ja olen kotona joskus iltapäivällä.

Kurssi on tosi mukava. Meitä on enää seitsemän, sillä kaksi nuorta tyttöä vaihtoi ryhmää. Ne olivat juuri niitä sellaisia, jotka menevät kaikkiin harrastuksiin käsikädessä. Niinpä ne tuonnekin tulivat väkipakolla samaan ryhmään, vaikka kertoivat heti ensimmäisellä kerralla että tasotestin mukaan heidän pitäisi olla muualla. No, nyt ovat. Toinen on alemmalla ja toinen ylemmällä tasolla.

Eilen illalla katsottiin aivan läpimätä filmi. En muista edes sen nimeä, niin surkea se oli. En viitsi mennä hakemaan kantta sen takia. Ostin eilen kolmen cd:n Canterbury Tales -boxin. Se on BBC:n 6 osainen tv-sarja, jota muistan jonkun ystäväni kehuneen. Toivotaan parasta.

Tänään ollaan jo päästy niin pitkälle että aamiaisen ensimmäinen osa on nautittu. Viikonloppuna aamiainen vedetään usein kahdessa osassa..ensin teetä sun muuta, sitten vähän ajan kuluttua kahvia ja suklaata tai muita herkkuja. Kohta lähdemme yhteen "nikkarointikauppaan"vai miksi sitä sanoisi. Kumminkin sellainen missä myydään rakennus- sun muita tarvikkeita. Mulla on salaperäisesti ostoslistalla minisaha, puurimaa ja päällystämättömiä litteitä tiiliä...tai sellaisia laattoja.

Ai juu, Flickr näyttää yhden uuden korun.
Tein itselleni pitkän kaulakorun josta tuli mieleen munakoisot ja oliivit. Molemmat herkkuja.